Linda Clean

Olemme asiallemme omistautunut puhtauspalveluiden tuottaja Vihdin Nummelasta. Olemme tuottaneet puhdasta jälkeä asiakkaillemme jo vuodesta 2002. Toimintamme perustuu hyvin tehtyyn työhön ja palveluasenteeseen. 

Palvelut

Olemme siivouksen luotettava kumppani jo vuodesta 2002.

Yrityksemme arvot ovat asiakaslähtöisyys, luottamus ja toiminnan jatkuva kehittäminen. 

Vahvuutenamme on sitoutuneet ja ammattitaitoiset työntekijät.

Meistä

Olemme noin 10 henkeä työllistävä puhtauspalveluyritys Vihdin Nummelasta. Toimintamme alkoi vuonna 2002 toiminimellä Siivouspalvelu Varpu. Toiminnan kasvaessa vuonna 2009 yritys muutettiin osakeyhtiöksi ja nimeksi tuli Linda Clean Oy. 

Arvomme ovat asiakaslähtöisyys, luottamus ja toiminnan jatkuva kehittäminen. Alusta lähtien yritykseksemme menestys ja kasvu on perustunut hyvin tehtyyn työhön. Vain hyvin tehty työ ja tyytyväinen asiakas tuottavat meille hyvän mielen. Pitkät asiakassuhteet on toimintamme perusta. Valtaosa asiakkaistamme ovatkin ostaneet palveluitamme jo useita vuosia. Pyrimme olemaan luotettava kumppani; se mitä luvataan, niin siitä pidetään kiinni. Pyrimme kehittämään jatkuvasti työmenetelmiämme niin, että voimme tuottaa hyvää jälkeä tehokkaasti ja ympäristöä säästäen.

Referenssit