Ikkunanpesut ja muut siivouspalvelut

Kirkkaat ikkunat päästävät valon sisään

Ikkunat olisi hyvä pestä vuosittain. Säännöllinen ikkunanpesu vaikuttaa sisään tulevan valon määrään sekä ikkunoiden kuntoon.

Hoidamme niin taloyhtiöiden, yritysten, julkisten rakennusten kuin kotitalouksienkin ikkunanpesut ammattitaidolla. Pesemme myös korkealla olevat ikkunat pitkiä pesuvarsia tai henkilönostimia hyödyntäen.

Perussiivoukset

Perussiivous on kertaluontoinen, harvemmin toteutettava siivous, joka tehdään silloin kun ylläpitosiivouksella ei enää pystytä saavuttamaan sovittua puhtaustasoa. Perussiivous on tilojen kokonaisvaltaisempi ja perusteellisempi puhdistus, jolla palautetaan sovittu puhtaustaso. Perussiivouksessa poistetaan pinttynyttä lika ja usein vanha vaha lattiasta. Perussiivouksen toteuttamisen säännöllisyys voi vaihdella puolesta vuodesta kolmeen vuoteen.  Perussiivouksen yhteydessä voidaan toteuttaa yläpölyjen puhdistus.

Pintojen suojaaminen suoja-aineella

Lattiapintojen suojaamisen tarkoituksena on vähentää lattiapinnan kulumista ja likaantumista sekä parantaa lattian ulkonäköä. Suojaamisen jälkeen myös lattioiden puhdistettavuus paranee. Lattian suojauksen yhteydessä voidaan halutessa lisätä myös lattian kiiltoa. Yleisiä käyttämiämme suojausmenetelmiä ovat lattioiden vahaus ja kyllästysainekäsittely. Lattiapinnat kannattaa suojata säännöllisesti, jotta lattiamateriaali säilyttää kuntonsa ja edustavuutensa.

 

Kotitaloudet

Teemme ikkunanpesuja ja muita kertaluontoisia siivouksia myös kotitalouksille.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme! Annamme mielellämme tarjouksen ikkunanpesuista ja muista siivouspalveluista.

Muistathan, että työmme on kokonaisuudessaan kotitalousvähennyskelpoista.

Katso lisää kotitalousvähennyksestä täältä.