Kotisiivous

Palvelemme sinua, joka arvostat aikaa.

Tarjoamme kotitalouksille kotisiivouspalvelua ammattitaidolla ja kokemuksella. Siivoamme kotinne juuri niin kuten haluatte sen siivottavan. Sopimussiivous alkaa tarvekartoituksella, jossa selvitetään haluttu siisteystaso ja siivoussopimuksen kattavuus. Siivouskertoja voidaan valita joka viikko, joka toinen viikko tai yhden kerran kuukaudessa.

Palvelemme kotitalouksia myös kertaluontoisissa siivousurakoissa. Meiltä onnistuu ikkunanpesut, suursiivoukset ja muuttosiivoukset luotettavasti ja täsmällisesti.

Pyydä tarjous palveluistamme! Annamme mielellämme tarjouksen juuri teidän kotinne siivouksesta. 

Muistathan, että työmme on kokonaisuudessaan kotitalousvähennyskelpoista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Kotitalousvähennyksen määrä:

Vähennys lasketaan arvonlisäverollisesta hinnasta. Vähennystä saa vain työn osuudesta, ei esimerkiksi materiaaleista. Kotitalousvähennyksenä voit vuonna 2017 vähentää 50 prosenttia ennakkoperintärekisteriin kuuluvalle yrittäjälle tai yritykselle maksamastasi työkorvauksesta tai 20 prosenttia maksamastasi palkasta sekä palkan sivukulut (vuonna 2016 45 prosenttia työkorvauksesta ja 15 prosenttia palkoista sekä sivukulut).

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2017 on 2 400 euroa vuodessa (vuonna 2016 sama määrä). Summa voi koostua pelkästään kotitalous-, remontti- tai tietotekniikkatöistä tai näistä kaikista. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus.

Maksimivähennyksen eli 2 400 euron vähennyksen saat, jos vuonna 2017 yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä 5 000 euroa [(5 000 x 50 %) – 100) = 2400 euroa]. Vuonna 2016 maksimivähennyksen sai noin 5 555 euron kuluilla.

Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunta voi vuonna 2017 saada yhteensä 4 800 euron vähennykset. Puolisoille vähennys myönnetään siten, kun he ovat sitä pyytäneet. Jos 2 400 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa pyytää vain toiselle puolisolle. Näin omavastuu tulee vähennetyksi vain kertaalleen.

Katso lisää kotitalousvähennyksestä täältä.

Ota yhteyttä jo tänään. Annamme mielellämme lisätietoa palveluistamme.