Toimisto- ja toimitilasiivous

Kotisiivous

Kiinteistösiivous

Kiinteistösiivous vaikuttaa kiinteistön viihtyvyyteen ja sen kuntoon

Kiinteistösiivouksen tavoitteena on luoda kiinteistön käyttäjille viihtyisä, terveellinen ja turvallinen ympäristö. Kiinteistösiivouksessa on tärkeää, että siivousohjelma tarkoituksenmukainen ja oikein mitoitettu kiinteistön luonteen ja tarpeet huomioon ottaen.  Liian alhainen siivoustaajuus vaikuttaa kiinteistön käyttäjien tyytyväisyyteen ja kiinteistön kuntoon sekä sen elinkaareen.  Oikein mitoitetulla kiinteistösiivouksella voidaan hidastaa pintojen kulumista ja pidentää niiden käyttöikää. Näin kiinteistösiivous vaikuttaa kiinteistön arvon säilymiseen ja kehittymiseen.

Miten voimme palvella?

Tarjoamme asunto-osakeyhtiölle ylläpitosiivousta, peruspesua ja lattiapintojen vahausta sekä ikkunanpesua. Ylläpitosiivouksessa huolehdimme asuntoyhtiöiden porraskäytävien, tuulikaappien, saunojen – ja muiden yleisten tilojen siisteydestä sovitun palvelutason mukaisesti. Tavoitteenamme on, että kiinteistön käyttäjät viihtyvät, kiinteistö pysyy hyvässä kunnossa, ja että sen arvo säilyy.

Ota yhteyttä: Linda Clean Oy  0290019290  info@lindaclean.fi

Toimisto- ja toimitilasiivous

Toimisto- ja toimitilasiivous tekee tiloista edustavia ja toimivia

Toimisto- ja toimitilasiivous on tärkeä tukipalvelu, jolla vaikutetaan tilojen edustavuuteen, terveellisyyteen ja toimivuuteen. Toimisto- ja toimitilasiivouksen tavoitteena on luoda tilojen käyttäjille siisti ja terveellinen ympäristö, jossa työ sujuu tehokkaasti. Toimisto- ja toimitilasiivouksella vaikutetaan myös rakennuksen kuntoon ja elinkaareen. Pintamateriaalien siivous ja oikeanlainen hoito ennaltaehkäisee pintamateriaalien kulumista.

Miten voimme palvella?

Tarjoamme asiakkaillemme ylläpitosiivousta, joka toteutetaan säännöllisesti sovittuna aikana. Ylläpitosiivoukseen kuuluu normaalisti mattojen imurointi, pöytäpintojen ja muiden kosketuspintojen pyyhintä, ovien pyyhintä, lattioiden pyyhintä, erilaisten sosiaalitilojen siivous ja roskakorien tyhjennys.  Siivoussopimuksen sisältö ja siivoustaajuus riippuu halutusta palvelutasosta eli siitä miten edustavia ja viihtyisiä tilojen tulee olla. Ylläpitosiivoukseen on mahdollista lisätä erilaisia lisäpalveluita kuten esimerkiksi saniteettipaperien toimituksen.

Ylläpitosiivouksen lisäksi tiloissa on hyvä tehdä säännöllisesti perussiivous. Perussiivous on kertaluontoinen, harvemmin toteutettava siivous, jonka tavoitteena on puhdistaa sellainen lika, jota ei ylläpitosiivouksella saada poistettua. Perussiivous on tilojen kokonaisvaltaisempi ja perusteellisempi puhdistus, joka voi sisältää lattiamateriaalin hoitoja ja suojauksia.

Ota yhteyttä: Linda Clean Oy  0290019290  info@lindaclean.fi

Kotisiivous

Palvelemme sinua, joka arvostat aikaa.

Tarjoamme kotitalouksille kotisiivouspalvelua ammattitaidolla ja kokemuksella. Siivoamme kotinne juuri niin kuten haluatte sen siivottavan. Sopimussiivous alkaa tarvekartoituksella, jossa selvitetään haluttu siisteystaso ja siivoussopimuksen kattavuus. Siivouskertoja voidaan valita joka viikko, joka toinen viikko tai yhden kerran kuukaudessa.

Palvelemme kotitalouksia myös kertaluontoisissa siivousurakoissa. Meiltä onnistuu ikkunanpesut, suursiivoukset ja muuttosiivoukset luotettavasti ja täsmällisesti.

Hinnasto:

Kertasiivous: 43,40€ / tunti.

Kotitalousvähennyksen jälkeen 21,70€

Säännöllinen siivous: 39,70€ / tunti.

Kotitalousvähennyksen jälkeen 19,85€

Muistathan, että työmme on kokonaisuudessaan kotitalousvähennyskelpoista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Kotitalousvähennyksen määrä:

Vähennys lasketaan arvonlisäverollisesta hinnasta. Vähennystä saa vain työn osuudesta, ei esimerkiksi materiaaleista. Kotitalousvähennyksenä voit vuodesta 2017 alkaen vähentää 50 prosenttia ennakkoperintärekisteriin kuuluvalle yrittäjälle tai yritykselle maksamastasi työkorvauksesta tai 20 prosenttia maksamastasi palkasta sekä palkan sivukulut.

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2019 on 2 400 euroa vuodessa. Määrä oli sama myös vuosina 2018 ja 2017. Summa voi koostua pelkästään kotitalous-, remontti- tai tietotekniikkatöistä tai näistä kaikista. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus.

Maksimivähennyksen eli 2 400 euron vähennyksen saat, jos vuonna 2018 yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä 5 000 euroa [(5 000 x 50 %) – 100) = 2400 euroa].

Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunta voi vuonna 2018 saada yhteensä 4 800 euron vähennykset. Puolisoille vähennys myönnetään siten, kun he ovat sitä pyytäneet. Jos 2 400 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa pyytää vain toiselle puolisolle. Näin omavastuu tulee vähennetyksi vain kertaalleen.

Katso lisää kotitalousvähennyksestä täältä.

Katso video kotitalousvähennyksestä

Ota yhteyttä: Linda Clean Oy  0290019290  info@lindaclean.fi