Rakennussiivous

Rakentamisen aikainen siivous

Rakennustyömaan siisteydestä ja puhtaudesta tulisi huolehtia koko rakennushankkeen ajan. Rakennussiivouksen yhtenä keskeisenä tavoitteena on vähentää rakentamisesta syntyvän pölyn määrää rakennusaikana. Siisti ja pölytön työmaa vaikuttaa työturvallisuuteen, työviihtyvyyteen ja se helpottaa myös työn tekemistä. Oikein toteutettu rakennussiivous vähentää pintojen uusimisen riskiä ja alentaa sitä kautta rakennuskustannuksia. Rakennussiivous vaikuttaa loppukädessä myös tilojen käyttäjien tyytyväisyyteen.

Rakennuksen loppusiivous

Rakennuksen loppusiivouksen tavoitteena on siivota rakennus käyttökuntoon, niin että se voidaan luovuttaa tilojen käyttäjille. Loppusiivous varmistaa uuden tai uudistetun rakennuksen siisteyden, terveellisyyden ja turvallisuuden.  Loppusiivous on tärkeä rakentamisen työvaihe, ja sille olisikin hyvä jättää riittävästi aikaa.

Meillä on vuosien ja muutaman kymmenen projektin kokemus rakennusten loppusiivouksista. Toteutamme rakennusten loppusiivouksen laadukkaasti ja vastuullisesti ikkunoiden pesusta viimeiseen tarkistussiivoukseen asti.

Työmaakoppien ja sosiaalitilojen ylläpitosiivous

Tarjoamme rakennusliikkeille myös rakennusten aikaista työmaakoppien ja sosiaalitilojen ylläpitosiivousta. Ylläpitosiivouksen taajuuden määrää tilojen käyttöaste ja haluttu siisteystaso.

Miten voimme palvella?

Ota yhteyttä jo tänään. Tulemme miellämme käymään työmaalla ja annamme kilpailukykyisen tarjouksen palveluistamme.