Meistä

Linda Clean Oy:n toiminta alkoi vuonna 2002 yhden hengen puhtauspalvelu yrityksenä. Ensimmäiset vuodet yritys toimi toiminimellä Siivouspalvelu Varpu. Vuonna 2009 Siivouspalvelu Varpu oli jo kasvanut niihin mittoihin, että yhtiömuodoksi oli järkevää vaihtaa osakeyhtiö. Samalla yrityksen nimi muutettiin Linda Clean Oy:ksi. Tällä hetkellä yrityksessämme työskentelee keskimäärin 10 henkilöä.

Arvomme

Asiakaslähtöisyys, luottamus ja toiminnan jatkuva kehittäminen.

Alusta lähtien yritykseksemme menestys ja kasvu on perustunut hyvin tehtyyn työhön. Vain hyvin tehty työ ja tyytyväinen asiakas tuottavat meille hyvän mielen. Pitkät asiakassuhteet on toimintamme perusta. Valtaosa asiakkaistamme ovatkin ostaneet palveluitamme jo useita vuosia. Pyrimme olemaan luotettava kumppani; se mitä luvataan, niin siitä pidetään kiinni. Pyrimme kehittämään jatkuvasti työmenetelmiämme niin, että voimme tuottaa hyvää jälkeä tehokkaasti ja ympäristöä säästäen.

Missio

Missiomme on huolehtia asiakkaidemme toimitilojen ja -ympäristön toimivuudesta, turvallisuudesta ja viihtyvyydestä tuottamalla laadukkaita puhtausalan palveluita.

Visio

Visiomme on olla toimialueemme halutuin puhtausalan yhteistyökumppani.

Yhteistyökumppanit

 

Kehitysyhteistyö Bougoudia ry