Toimisto- ja toimitilasiivous

Kiinteistösiivous

Kiinteistösiivous vaikuttaa kiinteistön viihtyvyyteen ja sen kuntoon

Kiinteistösiivouksen tavoitteena on luoda kiinteistön käyttäjille viihtyisä, terveellinen ja turvallinen ympäristö. Kiinteistösiivouksessa on tärkeää, että siivousohjelma tarkoituksenmukainen ja oikein mitoitettu kiinteistön luonteen ja tarpeet huomioon ottaen.  Liian alhainen siivoustaajuus vaikuttaa kiinteistön käyttäjien tyytyväisyyteen ja kiinteistön kuntoon sekä sen elinkaareen.  Oikein mitoitetulla kiinteistösiivouksella voidaan hidastaa pintojen kulumista ja pidentää niiden käyttöikää. Näin kiinteistösiivous vaikuttaa kiinteistön arvon säilymiseen ja kehittymiseen.

Miten voimme palvella?

Tarjoamme asunto-osakeyhtiölle ylläpitosiivousta, peruspesua ja lattiapintojen vahausta sekä ikkunanpesua. Ylläpitosiivouksessa huolehdimme asuntoyhtiöiden porraskäytävien, tuulikaappien, saunojen – ja muiden yleisten tilojen siisteydestä sovitun palvelutason mukaisesti. Tavoitteenamme on, että kiinteistön käyttäjät viihtyvät, kiinteistö pysyy hyvässä kunnossa, ja että sen arvo säilyy.

Ota yhteyttä: Linda Clean Oy  0290019290  info@lindaclean.fi

Toimisto- ja toimitilasiivous

Toimisto- ja toimitilasiivous tekee tiloista edustavia ja toimivia

Toimisto- ja toimitilasiivous on tärkeä tukipalvelu, jolla vaikutetaan tilojen edustavuuteen, terveellisyyteen ja toimivuuteen. Toimisto- ja toimitilasiivouksen tavoitteena on luoda tilojen käyttäjille siisti ja terveellinen ympäristö, jossa työ sujuu tehokkaasti. Toimisto- ja toimitilasiivouksella vaikutetaan myös rakennuksen kuntoon ja elinkaareen. Pintamateriaalien siivous ja oikeanlainen hoito ennaltaehkäisee pintamateriaalien kulumista.

Miten voimme palvella?

Tarjoamme asiakkaillemme ylläpitosiivousta, joka toteutetaan säännöllisesti sovittuna aikana. Ylläpitosiivoukseen kuuluu normaalisti mattojen imurointi, pöytäpintojen ja muiden kosketuspintojen pyyhintä, ovien pyyhintä, lattioiden pyyhintä, erilaisten sosiaalitilojen siivous ja roskakorien tyhjennys.  Siivoussopimuksen sisältö ja siivoustaajuus riippuu halutusta palvelutasosta eli siitä miten edustavia ja viihtyisiä tilojen tulee olla. Ylläpitosiivoukseen on mahdollista lisätä erilaisia lisäpalveluita kuten esimerkiksi saniteettipaperien toimituksen.

Ylläpitosiivouksen lisäksi tiloissa on hyvä tehdä säännöllisesti perussiivous. Perussiivous on kertaluontoinen, harvemmin toteutettava siivous, jonka tavoitteena on puhdistaa sellainen lika, jota ei ylläpitosiivouksella saada poistettua. Perussiivous on tilojen kokonaisvaltaisempi ja perusteellisempi puhdistus, joka voi sisältää lattiamateriaalin hoitoja ja suojauksia.

Ota yhteyttä: Linda Clean Oy  0290019290  info@lindaclean.fi

Linda cLean® -puhtauspalvelu on hyvinvointia edistävä, turvallinen ja tehokas. Lataa tästä esite:

Linda Clean esite