Toimisto- ja toimitilasiivous

Toimisto- ja toimitilasiivous tekee tiloista edustavia ja toimivia

Toimisto- ja toimitilasiivous on tärkeä tukipalvelu, jolla vaikutetaan tilojen edustavuuteen, terveellisyyteen ja toimivuuteen. Toimisto- ja toimitilasiivouksen tavoitteena on luoda tilojen käyttäjille siisti ja terveellinen ympäristö, jossa työ sujuu tehokkaasti. Toimisto- ja toimitilasiivouksella vaikutetaan myös rakennuksen kuntoon ja elinkaareen. Pintamateriaalien siivous ja oikeanlainen hoito ennaltaehkäisee pintamateriaalien kulumista.

Miten voimme palvella?

Tarjoamme asiakkaillemme ylläpitosiivousta, joka toteutetaan säännöllisesti sovittuna aikana. Ylläpitosiivoukseen kuuluu normaalisti mattojen imurointi, pöytäpintojen ja muiden kosketuspintojen pyyhintä, ovien pyyhintä, lattioiden pyyhintä, erilaisten sosiaalitilojen siivous ja roskakorien tyhjennys.  Siivoussopimuksen sisältö ja siivoustaajuus riippuu halutusta palvelutasosta eli siitä miten edustavia ja viihtyisiä tilojen tulee olla. Ylläpitosiivoukseen on mahdollista lisätä erilaisia lisäpalveluita kuten esimerkiksi saniteettipaperien toimituksen.

Ylläpitosiivouksen lisäksi tiloissa on hyvä tehdä säännöllisesti perussiivous. Perussiivous on kertaluontoinen, harvemmin toteutettava siivous, jonka tavoitteena on puhdistaa sellainen lika, jota ei ylläpitosiivouksella saada poistettua. Perussiivous on tilojen kokonaisvaltaisempi ja perusteellisempi puhdistus, joka voi sisältää lattiamateriaalin hoitoja ja suojauksia.

Ota yhteyttä jo tänään. Tulemme mielellämme käymään ja annamme tarjouksen palveluistamme.