top of page
toimitus_hero2.jpg

SIIVOA ITSE ILMAN KEMIKAALEJA

TOIMITUSPALVELU YRITYSASIAKKAILLE VIHTI, LOHJA, KARKKILA

Haluatko siivota itse ilman kemikaaleja? Tarjoamme palvelun, jossa toimitamme kemikaalittomat puhdistusliuokset ja kemikaalittomasti pestyt siivoustekstiilit yritykseesi sovituin määräajoin, esimerkiksi kerran viikossa.

HELPOTUSTA YRITYKSESI ARKEEN

Kyseessä on yrityksesi arkea helpottava palvelu, jossa siivous jää sinulle Linda Cleanin huolehtiessa muusta. Palveluun sisältyy toimituspalvelun lisäksi asiantuntijatuki ja kemikaalittoman siivouksen käyttökoulutus yrityksesi henkilöstölle.

Cafe.jpg

KENELLE PALVELU SOPII?

Palvelumme sopii erinomaisesti yrityksille, joissa päivittäinen siivous tehdään oman henkilöstön toimesta. Yrityksesi voi olla pieni yhden hengen yritys tai suurempi. Ratkaisu on hyvä erimerkiksi ravintoloille, parturikampaamoille, hierojille, kuntosaleille ja muille hyvinvointi-, kauneus- ja palvelualan yrityksille.

 

Kemikaaliton siivous tekee siivouksesta yksinkertaisempaa. Yksi aine toimii kaikkialla, eikä pelkoa pesuaineiden virheellisestä käytöstä ole.

ASIAKASYSTÄVÄLLISTÄ PALVELUA

​1. TOIMITUS

 

Tuomme kemikaalittomat sumutinpullot ja mikrokuitutekstiilit.

2. SIIVOUS

Siivoa turvallisesti ja myrkyttömästi ilman kemikaaleja.

3. PALAUTUS

Noudamme tyhjät pullot ja tekstiilit, tuomme uudet tilalle.

NÄIN SIIVOAT ILMAN KEMIKAALEJA

toimitus_CTA_2.jpg

ALOITA KEMIKAALITON SIIVOUS

Soita tai ota meihin yhteyttä sähköpostilla tai tarjouspyyntölomakkeella. Yllätyt, kuinka helppoa kemikaalittomaan siivoukseen siirtyminen voikaan yrityksellesi olla.

bottom of page