top of page
SIIVOUS_hero_2.jpg

YRITYS- JA TOIMITILASIIVOUKSET

Tapa toimia

KEMIKAALITONTA SIIVOUSTA VIHTI, LOHJA, KARKKILA, HELSINKI, ESPOO, VANTAA

Tarjoamme asiakkaillemme viihtyisiä, terveellisiä ja turvallisia tiloja kemikaalittoman siivouksen avulla. Ennen työhön ryhtymistä laadimme aina tarkoituksenmukaisen ja oikein mitoitetun siivousohjelman, asiakkaan tarpeisiin perustuen.

Linda_Clean_sRGB_LR7355.jpg

TEHTÄVÄMME ON PALVELLA

Palvelemme asiakkaitamme läpinäkyvästi ja vastuullisesti. Kannamme vastuun omasta henkilöstöstämme, asiakkaidemme tiloista sekä ympäristöstä, jossa toimimme.

 

  • Ylläpitosiivoukset

  • Perussiivoukset ja lattioiden suojakäsittelyt

  • Muutto- ja loppusiivoukset

YRITYSSIIVOUS

Meillä on ilo palvella hyvin monen tyyppisiä yrityksiä Länsi-Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla: Vihdissä, Lohjalla, Karkkilassa, Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Ammattitaitoamme on mitoittaa siivoustyöhön käytettävä aika oikein. Onnistumisemme takaavat koulutettu, sitoutunut henkilökunta, turvalliset ja oikeat siivousmenetelmät, laadunvalvonta sekä avoin yhteydenpito.

 

Siivoamme kemikaalittomasti mm. toimistoissa, toimitiloissa ja monenlaisissa tuotantolaitoksissa.

Linda_Clean_sRGB_LR7230.jpg
Yrityssiivous
Linda_Clean_sRGB_LR7310.jpg

KIINTEISTÖSIIVOUS

Vaikutamme päivittäin lukemattomien ihmisten arkeen erilaisissa kiinteistöissä. Tärkeä työmme on edistää tilojen käyttäjien hyvinvointia ja turvallisuutta. Käytämme pääasiassa kemikaalitonta siivousmenetelmää. Näin myös pintamateriaalien käyttöikä pitenee ja kiinteistön arvo säilyy.

 

Siivoamme ammattitaidolla mm. asunto-osakeyhtiöissä, päiväkodeissa, palvelukodeissa, kouluissa ja monissa julkisissa tiloissa.

kiinteistösiivous
Interior Design_edited.png

KOTISIIVOUS

Kuinka mukavaa onkaan astua puhtaaseen kotiin! Haluamme antaa asiakkaillemme Nummelassa enemmän omaa aikaa ja tilaisuuden levähtää.

 

Käyttämämme kemikaaliton siivousmenetelmä on hyvä valinta kaikille asiakkaillemme, mutta erityisen arvokkaaksi osaksi hyvinvointia se on osoittautunut allergiaperheille. Voit olla varma, että kotisi tuoksuu puhtaan raikkaalta siivouksen jälkeen, eikä sisäilmassa tai pinnoilla ole kemikaalijäämiä.

 

Siivoamme kotisi kerran viikossa tai joka toinen viikko valintasi mukaan.

 

Sopimusasiakkaan tuntihinta kotitalouksille 45,88 €

(sis. alv 24 %). Minimiveloitus 2 tuntia/käynti.

Kertasiivouksen tuntihinta kotitalouksille 49,60 €

(sis. alv 24 %). Minimiveloitus 3 tuntia/käynti.

Kotisiivous
siivoajat_hero_2.jpg

JÄTÄ SIIVOUSHUOLESI MEILLE

Soita tai ota meihin yhteyttä sähköpostilla tai tarjouspyyntölomakkeella. Pian siivouksestasi vastaavat tutut Linda Cleanin siivoojat, jotka tuntevat yksilölliset toiveesi.

bottom of page