top of page
meistä_hero.jpg

TIETOA MEISTÄ

TARINA

Linda Cleanin tarina alkoi pienimuotoisesti vuonna 2002, kun Anne Kaarlela perusti Vihtiin siivouspalveluyrityksen nimeltä Varpu. Tekevälle riitti töitä. Toiminta kasvoi ja kehittyi. Vuonna 2009 tehtiin sukupolvenvaihdos ja yhtiömuoto muutettiin osakeyhtiöksi. Samalla nimeksi valikoitui Linda Clean Oy. Linda tarkoittaa espanjaksi ”ihanaa”.

MISSIO

Missiomme on luoda puhtaita ja viihtyisiä tiloja, jossa ihmiset voivat hyvin ja arki sujuu turvallisesti. Huolehdimme puhtaudesta vastuullisesti, jotta asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa tehokkaammin.

missio

ARVOT

Toimimme hyvinvointia edistävästi, vastuullisesti ja ammattimaisesti. Yritykseksemme menestys on alusta lähtien perustunut hyvin tehtyyn työhön. Vain hyvin tehty työ ja tyytyväinen asiakas tuottavat meille hyvän mielen. Pitkät asiakassuhteet ovat toimintamme perusta. Valtaosa asiakkaistamme on luottanut osaamiseemme jo vuosia, pitkäaikaisimmat asiakassuhteemme ovat jatkuneet yli 15 vuotta. Pyrimme olemaan luotettava kumppani; mitä luvataan, siitä pidetään kiinni. Meille on tärkeää kehittää tapaamme toimia niin, että voimme tuottaa puhdasta jälkeä tehokkaasti ja ympäristövastuullisesti.

KUMPPANIT

Ownwell_logo_rgb-slogan_blue.jpg
S1 logo.jpg
unnamed.jpg
Arvot
kumppanit
toimitus_kasvit_edited_edited.png

VASTUULLISUUS

Vastuullisuus on läsnä joka päivä kaikessa tekemisessämme. Edistämme omalta osaltamme YK:n kestävän kehityksen tavoitteita.

siivoajat_hero_2.jpg

JÄTÄ SIIVOUSHUOLESI MEILLE

Soita tai ota meihin yhteyttä sähköpostilla tai tarjouspyyntölomakkeella. Pian siivouksestasi vastaavat tutut Linda Cleanin siivoojat, jotka tuntevat yksilölliset toiveesi.

bottom of page