top of page
toimitus_kasvit_edited_edited.png

VASTUULLISUUS

Vastuullisuus on läsnä joka päivä kaikessa tekemisessämme. Edistämme omalta osaltamme YK:n kestävän kehityksen tavoitteita. Toimintaamme ohjaavat erityisesti nämä tavoitteet.

kestäväkehitys.jpg

Olemme paikallinen, ketterästi toimiva yritys. Edistämme työhyvinvointia ja -turvallisuutta asiakasyrityksissämme. Käyttämällä palveluitamme asiakkaamme voivat keskittyä paremmin siihen mikä heille on tärkeintä.

Tarkastelemme ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme niin henkilöstömme kuin asiakkaidemme näkökulmasta.

EKOLOGINEN VASTUULLISUUS

 

Ylläpitosiivouksemme perustuu täysin kemikaalittomaan, patentoituun kotimaiseen Ownwell-menetelmään. Menetelmän hiilipäästöt on kompensoitu hiilikädenjäljeksi eli menetelmän ilmastovaikutus on posititiivinen.  Menetelmä on turvallinen ja terveellinen sekä asiakkaillemme että henkilökunnallemme .

 

Käytössämme ovat ympäristöystävälliset siivousvälineet, kuten esimerkiksi ympäristömerkityt mikrokuitupyyhkeet.

 

Asiakkaillemme tarjoamme myös ”siivoa itse ilman kemikaaleja” -palvelua, jossa autamme yrityksiä vähentämään kemikaalien ja kertakäyttöisten siivouspyyhkeiden käyttöä. Palvelu sopii erinomaisesti esimerkiksi ravintoloille.

 

Ekologiseen vastuullisuuteemme kuuluu myös mm. ajoreittimme optimointi, jotta turhia ajoja tulisi mahdollisimman vähän. Toimitilojemme sähkö tuotetaan vihreällä energialla.

 
SOSIAALINEN VASTUULLISUUS

 

Missiomme on olla puhtausalan paras työpaikka. Noudatamme lakeja ja työehtosopimusta sekä työsuojelusäännöksiä. Ihmisläheinen johtaminen sekä tasa-arvo ovat meille tärkeitä arvoja.

 

Työntekijöillämme on reilu palkka, jolla tulee toimeen. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia mm. tarjoamalla heille hierontaa sekä liikunta- ja kulttuurietuja.

Panostamme koulutukseen ja kouluttautumiseen, työntekijöistämme suurin osa on suorittanut ammattitutkinnon.

 

Olemme myös mukana tukemassa erilaisia kehitysyhteistyöhankkeita mm. Afrikassa, Etelä-Amerikassa ja Suomessa (Pelastakaa lapset).

 

Paikallisessa TiksPac-hankkeessa olemme olleet mukana jo kuusi vuotta. Vihdin kunta asensi TiksPac-asemia strategisille paikoille kunnan alueelle. Nämä jakelupisteet pitävät asukkaiden lähiympäristön siistinä, sillä asemien ydin on tarjota ilmaisia jätepusseja koiranulkoiluttajille ja roskienkerääjille. Kahden vuoden aikana on jaettu noin 266 000 pussia Vihdissä.

Ownwell_hiilikädenjälki-todistus.jpg
Linda-Clean-Oy.jpg
bottom of page