top of page
tarina_hero_2.jpg

TARINA

Linda Cleanin tarina alkoi pienimuotoisesti vuonna 2002, kun Anne Kaarlela perusti Vihtiin siivouspalveluyrityksen nimeltä Varpu. Tekevälle riitti töitä. Toiminta kasvoi ja kehittyi. Vuonna 2009 tehtiin sukupolvenvaihdos ja yhtiömuoto muutettiin osakeyhtiöksi. Samalla nimeksi valikoitui Linda Clean Oy. Linda tarkoittaa espanjaksi ”ihanaa”.

Kuva 058.jpg
IMG_0220.JPG

Linda Cleanissa vetovastuu siirtyi Annen pojalle Timolle ja hänen ecuadorilaiselle vaimolleen Jenniferille. Toisensa Jennifer ja Timo olivat tavanneet ecuadorilaisessa vuoristokylässä, jossa Timo oli vieraillut yrityskoulutusprojektin merkeissä. Asiat kehittyivät siihen, että Jennifer muutti Suomeen ja heistä tuli aviopari.

Jennifer ja Timo puhuvat työn kunnioittamisen ja vastuullisuuden merkityksestä. Näistä arvoista kumpuaa myös Linda Cleanin erikoistuminen kemikaalittomaan siivoukseen. Jennifer on äidinkieleltään espanjankielinen, ja monet asiakkaat ovat kiittäneet häntä vuosien varrella siitä, että siivouksen jälkeen on ”ihanan puhdasta”.

Linda_Clean_sRGB_LR6341.jpg

Linda Cleanissa työskentelee 11 kemikaalittoman siivouksen ammattilaista. Yritys toimii Vihdissä, Lohjalla, Karkkilassa sekä pääkaupunkiseudulla. Yritystoimintaa kehitetään jatkuvasti. Yritysasiakkaat voivat valita nykyisin siivouksen ohella myös kemikaalittoman tekstiilien pesupalvelun sekä uusimpana palvelumuotona erityisesti ravintoloille ja muille pienille yrityksille kehitetyn toimituspalvelun.

Lehtijuttu_edited-1-1024x730.png
bottom of page